Abma Schreurs

De TestamentScan

Betalen mijn erfgenamen niet teveel belasting?
Wat betekenen de recente wijzigingen van de wet successiewet voor mijn situatie?
Blijven mijn nabestaanden wel (financieel) goed verzorgd achter?
Wat is een 2-traps testament?

Kan ik mijn testament tussentijds laten herzien?
Hoe lang blijft een testament up to date? 

Deze en vele andere vragen op het gebied van familierecht kunt u altijd voorleggen aan onze medewerkers.Wij staan voor u klaar voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.
Bel voor een afspraak ťťn van onze drie kantoren Purmerend 0299 - 43 33 33, Hoorn 0229-28 28 28 of Benningbroek 0229-59 12 64.


Ik wil van mijn testament af. Kan ik het gewoon verscheuren en weggooien?

Niet doen! Het verscheuren van een testament heeft geen enkele rechtskracht. Uw testament staat namelijk geregistreerd en zou daarom moeten worden herroepen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om uw testament aan te laten passen. Wij adviseren u graag over het opnemen van mogelijke bepalingen en regelingen.
Uw persoonlijke situatie en wensen staan daarbij altijd voorop.

U heeft voor 1 januari 2010 een testament opgesteld, maar u weet niet of uw testament door de wetswijzigng nog goed uitpakt of nog past bij uw persoonlijke en financiŽle situatie.

Recente wetswijzigingen kunnen van invloed zijn op uw huidige testament. Ook kunnen uw persoonlijke omstandigheden door de jaren heen veranderd zijn. Het is verstandig om periodiek uw testament te laten controleren. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. Wij doen graag kosteloos een testamentscan voor u.

In een testament legt u een aantal belangrijke beslissingen vast. Over iedere beslissing denkt u goed na en laat u zich door een deskundig jurist adviseren. Daarom is ieder testament maatwerk. Wij helpen u graag bij het wijzigen of het opstellen van uw testament.

Het is prettig om te weten dat uw zaken op orde zijn. Nu, maar ook in de toekomst!